Media

Wauw!! Wat was het fantastisch! Het benefietdiner dat wij organiseerden om het 10-jarig lustrum van SNF te vieren.
Woensdagavond waren we met meer dan 80 personen te gast bij @Van den Berg Hardhout in Lopik. Een van de loodsen was omgetoverd tot een prachtige feestzaal, geheel in Surinaamse sferen.
Via een live verbinding met collega’s in Suriname kregen onze gasten te horen wat SNF betekent voor de zorgprofessionals in Suriname. Joy Mahabier, (MAF), Estella Landolf (Diakonessenhuis) en Nathalie Lemmert (Luchthavenbeheer Zanderij) vertelden onze gasten in het kort over zaken waarin samengewerkt wordt met SNF m.b.t. de acute zorg, stomazorg en operatie assistenten.
Daarna was het tijd voor een voortreffelijk 3 gangen diner met een Surinaamse touch. Thessa en haar medewerkers van Lekkersz hebben een uitstekend diner voor ons klaargemaakt. Contrubang, een Surinaams zangkoor uit Amsterdam, zorgde met hun prachtige stemmen voor de muzikale omlijsting. Een veiling onder leiding van Cor de Vries was het slotstuk van de avond. Met de nodige humor zijn er 30 items geveild. Dit heeft een prachtig resultaat opgeleverd waarmee we ons werk in Suriname kunnen voortzetten. Dat is wat SNF met hart en ziel doet: het optimaliseren van de gezondheidszorg in Suriname.
Een hele grote GRAN TANGI voor alle sponsors, donateurs, deelnemers en vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat wij kunnen terugkijken op een fantastische avond!
    
X